vrijdag 10 maart 2017

Donderdag & vrijdag van de eerste week


Donderdag

Na een dagje verlof op woensdag, kwam iedereen terug goedgemutst op donderdag terug naar school. Er zijn bijna geen traantjes meer, wat echt heel flink is! 

Normaal eten wij woensdag fruit op school, maar omdat het geen school was deden we het de volgende dag. Deze week waren het rozijntjes! Niet iedereen was er even gek van, maar iedereen heeft geproefd. 

En toen werd er op de deur geklopt... of de broer van Sakina & de zus van Malik in de klas mochten komen spelen (omdat hun juf die dag op bijscholing was)? Natuurlijk! 

Met z'n allen gingen we op ontdekking in de klas; pomponnetjes in de (juiste) buis steken, puzzelen, spelen met de plasticine, ...Na de speeltijd was het tijd voor het echte werk... De eerste keer schilderen! Schorten aan, penselen in de aanslag en verven maar! We vonden het allemaal heel leuk, maar Sakina genoot er enorm van en schilderde 2 papieren helemaal vol! 

Na de middag gingen we nog turnen met juf Kirsten. 
We sloten de dag gezellig af in onze knusse berenhoek!

Vrijdag

De laatste dag van de week was al daar! Jammer genoeg was Amine ziek vandaag, hopelijk ben je snel beter vriend!
We speelden er op los en gingen al aan de slag voor Vaderdag. We stempelden mooie hartjes. Na de speeltijd gingen we scheuren & kleven; een boekentas vol!
Toen zat de eerst week er al op... 
Iedereen doet het heel goed en de kleuters leren elkaar steeds beter kennen, we spelen soms al flink samen met elkaar!

Tot volgende week lieve beertjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten