dinsdag 6 juni 2017

Thema kriebeldiertjes (deel 2)

Deel 2 van thema kriebeldiertjes! 🐛🐜🐞


We gingen de rest van de week verder op ontdekking in thema kriebeldiertjes. 


Donderdag stond er een parcours klaar in de klas! We gleden van de glijbaan, over de dunne plank, op de stapstenen, kwamen door de lange tunnel gekropen als echte kriebeldiertjes om zo weer naar de glijbaan te gaan. 
We oefenden ons evenwicht op de spooner; al liggend


en al staand!We oefenden onze kleuren met de lieveheersbeestjes 🐞


Kleefden nog spinnen in hun web En stempelden een rups met een ballon! 🐛Toen het bijna tijd was om naar huis te gaan, hoorden we plots veel muziek & geluiden... De kleuters van de vlindertuin kwamen als een echte fanfare langs met al hun instrumenten! Wij konden meegenieten door het raam! 


Op vrijdag sloten we de week af met een leuk spelletje: bingo! Draaien aan het rad, goed kijken welk diertje erop komt en kijken of je het op je papier kan aanduiden. Dit is best moeilijk, maar wij deden dat superflink!


We ontdekten ook de grote magneten, dit vinden we super!Na de speeltijd was het tijd voor... toneel! Wij mochten met alle kleuters gaan kijken naar het toneel van "Rapunzel". De leerlingen van het middelbaar waren de acteurs. We vonden het heel fijn & waren heel flink! Na het toneel kregen we nog mooie kleurplaten mee om in te kleuren. 


Dit was thema kriebeldiertjes! Nu gaan we aan de slag met thema water 🌊☔
Geen opmerkingen:

Een reactie posten