dinsdag 13 februari 2018

Carnaval

HET IS CARNAVAL! 🤡🎉

Om de carnavalsweek fijn te starten vierden we de verjaardag van Sami! Hip hip hoera Sami!🎉🎈🎂 Proficiat met je 3de verjaardag!

 
Jules had een boek mee gebracht naar de klas, een boek over carnaval. Zo konden wij ontdekken wat 'carnaval' precies is. We zagen in het verhaal heel veel confetti en mochten hier zelf ook mee spelen.
  
Na het spelen met de confetti gingen we er mee aan de slag. 


Tijdens onze carnavalsweek brachten we een bezoekje aan de 'cinema'. Samen met de andere kleuters keken we naar de film.
In het verhaal zagen we ook veel ballonnen, want dat hoort er nu eenmaal bij! 🎈🎈 Daar konden we eventjes gek mee spelen.

We brachten dagelijks een attribuut mee naar de klas. Allereerst brachten we een masker mee. Maar ra ra ra ... Wie zit er achter de maskers?


 

Nisse bracht reuze schoenen mee naar de klas! De schoenen waren veel te groot voor ons. 😂 Stappen met deze reuze schoenen was toch wel moeilijk...

Naast de gekke maskers en de gekke schoenen/sokken mochten we ook gekke neuzen en gekke hoeden meebrengen!

We maakten een hoedje van papier!

We maakten onze eigen, unieke, gekke T-shirt door deze te beschilderen met onze vingers.


We maakten fluo-kettingen en fluo-armbanden voor onze fluo-actie. Met deze fluo-armbanden en fluo-kettingen mochten we gaan dansen in het zaaltje.Tot slot sloten we carnaval af met een groot carnavalsfeest! Met enorm veel confetti en serpentines! 🎊🎊🎊
Knotsgekke carnavalsgroetjes uit de Berengrot!


Het was MEGA LEUK!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten